Lectia -2: Cum înviem culorile?

Imi spune cineva cum se INVIE culorile in Adobe PS?

Intrebarea am gasit-o aiurea pe un forum si desi pare superficiala porneste de la un fapt tragic: culorile au murit. Regretabilul eveniment nu este consemnat exact, insa a fost un moment de cotitura cand culorile au inceput sa devina apatice si lipsite de vivacitate. Simptomele sunt asemanatoare cu cele ale hepatitei: greturi si varsaturi, diaree, lipsa poftei de mancare, pierdere în greutate (rosul de exemplu era mult mai usor), icter (colorarea galbuie a albului), urina inchisa la culoare si scaune decolorate (cum altfel).

Cum nu li se administrase nici un vaccin si cum nu mergeau regulat la doctor complacandu-se intr-un monitor vechi, prafuit si necalibrat boala a avansat intr-un ritm galopant cronicizandu-se.

Atentie: boala are transmisie sexuala, asa ca cei care iubesc mult culorile ar trebui sa se protejeze uitandu-se la acestea numai prin intermediul unui filtru gri.

Si pana la urma culorile invie? Da. De unde si numele de pastele culorilor ce se sarbatoreste odata cu pastele cailor.

6 thoughts on “Lectia -2: Cum înviem culorile?”

  1. Io zik ca are hepatita RGB cu urmari grave pe monitor.. Voi ce ziceti? Interesant george… si totusi o intrebare.. Parastasul culorilor cand? :) Numai bine si good job!

  2. eu cred ca acele culori sunt de fapt expirate, d’aia nu se randeaza. a se inlocui cu cele cu data de expirare ceva mai recenta… velvia :)

  3. stiu ca e secret profesional.. si totusi.. care e faza cu culorile la pozele tale?
    dupa 2 ani inca incerc sa ma prind daca e de la aparat (HP 945) sau de la photoshop.
    mersi

Leave a Reply