Andra

Vesela si cooperanta a indurat cu stoicism tot frigul si atmosfera neprimitoare data o cladire parasita ce a fost candva fort. Are initiativa, e tot timpul mai inventiva decat fotograful dar nu sta nici un moment nemiscata in cadrele pe care ea le imagineaza.

18 thoughts on “Andra”

 1. Adevarul e ca e un foarte bun fotograf. Sicer, nu ma asteptam sa iasa asa pt ca nu sunt deloc fotogenica. Merci mult pt poze, George. Te pup.

 2. foarte simpatica fatuca, se putea mai putin machiaj,pentru ca se vede ca-i material bun.
  Oricum sunt poze de exceptie….suntem impresionati!!!!Succes in continuare…..pentru model si ptr. fotograf

 3. Doar parerea mea si sper sa fie tratata ca atare: esti un fotograf foarte bun, insa sedintele de portrete nu par sa fie punctul tau forte… Restul fotografiilor sunt atat de bune incat aproape imi pare rau sa spun asta…
  Tot in opinia mea, ar mai trebui lucrat in unele din portrete la lumina si compozitie, ceva putin mai original nu ar strica.
  Asteptam o expozitie pe viitor :)

 4. Hm, o sa-mi permit sa nu fiu de acord. Portretele nu trebuie sa fie originale. Scopul lor e altul, anume acela de a surprinde un strop din personaliatate subiectului.

  Cat priveste lumina si compozitia ele nu trebuie decat sa fie un mijloc in a indeplini dezideratul de mai sus si nu un scop.

 5. fain …….mere…..dragut…..is reusite bn …………fainnnnnnnnn.super……mai fa ….glumeam …da chiar is faine ….

Leave a Reply