Tu ning, eu ning, ea ning

Iar am fost la un show de tuning auto. Stiu ca nici de data asta nu o sa ma credeti, dar m-am hotarat sa nu mai disimulez. Cum nu ma intereseaza masinile (un punct in minus pentru barbatie ar putea spune unii) am trecut direct la cele mai interesante lucruri de la o expozitie, fie ea si de scule, boxe, dvd-uri sau spoilare si eleroane.

11 thoughts on “Tu ning, eu ning, ea ning”

 1. extraordinar domne! dar cat ai de cand sa cresti? poza 3 de sus in jos e extraordinara. aia cu sani&fire. excelenta compozitie. si zic eu incepi sa cochetezi frumos cu eroticul. pana acu’ concurai subtil cu kitchu’. oricum in atat de putin timp asa de multe etape arse… wow! congrats

 2. Care e treaba… de acord cu antevorbitorul… vor trece multi ani pina om vedea in presa poze asa de bune… e BINE, stimate domn… acu`, ceva noroc va mai trebuie…
  Ce voiam sa va intreb… domnu`… consoarta Dvs stie ce faceti? Ea ce parere are de pozele Dvs? Pe bune, asa, ca intre fotografi, care este.
  Caci pozele facute de Dvs sunt foarte senzuale… ea ce zice deci? Cum ii spuneti ca-n loc de un mulinex de taiat carnea aveti nevoie de un teleu?

 3. Multumesc pentru aprecieri domnule Dinu Lazar. Cum vine problema. Nu folosesc tele. Ci un 50mm, lucru care are mai multe avantaje. Raman bani de mulinex iar eu sunt “nevoit” sa ma apropii mai mult ;).

  Altfel lumea e destul de intelegatoare iar eu sper sa nu abuzez si sa-mi pot infrana fanteziile pe care le-as dori materializate intr-o fotografie.

 4. As dori shi eu mai toate pozele ce au legatura cu insomnia … ca amintire … nu le voi folosi la nimic comercial … asta daca se poate … multumesc!

 5. Eu ma bucur ca nu-ti plac masinile! Asa mai vedem si noi altceva… ca masini sint pe toate drumurile…!
  PS! Oricum eu ma intreb, ce vraji faci de te poti apropia atit de mult?

 6. Am descoperit, cu surprindere recunosc, ca e mult mai usor sa te apropi tinid un aparat de fotografiat in mana. In momentul ala fetele incep sa zambeasca pavlovian la vederea aparatului iar de aici pana la a interactiona nu e decat un pas.

 7. azi m-ai facut sa stau 4 ore pe scaun….ma linistesc privind ceea ce altii nu vad…………………….

Leave a Reply