Bianca Brad

Eu nu prea am multe de zis cu ocazia asta. Doar cateva imagini.

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

Bianca Brad

17 thoughts on “Bianca Brad”

 1. Stimate domn… tehnic vorbind… cum faceti pielea asta superba la imaginile cu dame?
  Altfel, foarte bune imaginile… de ce nu le vedem in revistele de muzica si in siturile de specialitate?? Ar trebui sa lucrati mai mult la promovare, ca e pacat. Ca in fotografie e ca in toate cele… faci poze, nu faci, vremea chefului trece…

 2. Vreti sa spuneti ca BB nu arata asa si in realitate? ;)

  Nu e nici un secret. Eventualele imperfectiuni sunt eliminate cu ajutorul uneltelor pensula, smudge si blur, toate asortate cu culori alese in functie de zona.

  Altfel, legat de promovare, o problema extrem de spinoasa si delicata. Numai in ultimele 3 saptamani am dorimit aprox 5 ore pe noapte, cand dupa o zi de munca continuam cu zugraveala, tencuiala, lavabil si tavan fals la un edificiu de fotografie ce e pe finalizate. Adica timp 0.

  Si mai e si faza cu educatia. Cam ciudat sa bati la usa pur si simplu si sa zici “Buna ziua, da-mi toporu'”. Senzatia mea e ca trebuie sa-mi exteriorizez din ganduri prin fotografii si poate cineva va intelege mesajul. Se pare totusi ca abordarea e gresita.

 3. 1,3,5….tipa arata bine in realitate,mie una imi place mult de tot.In privinta laudelor…mai poti sta in cizme,sau iti vine sa topai ca un cangurel pe vesnicele plaiuri australiene?
  Sigur faci parte din primele 6,dar oare esti pe 1….tare mi-ar placea

 4. Nu-mi vine sa cred. Toate pozele sunt superbe si asta nu tine de modelul pe care l-ai fotografiat… pentru ca am vazut si celelalte poze si am ramas foarte impresionat. Pur si simplu tu nu esti normal, faci niste poze dementiale. Ma intreb daca se poate ceva mai mult de atat.
  You have so much talent, it’ll be such a pitty to waste it. Poate ar trebui sa trimiti niste printuri sau un cd cu niste poze la diferite reviste si cine stie…
  Niciodata nu am ramas atat de impresionat de fotografiile cuiva, I’m stunned.
  Bravo George!

  PS
  Scuza-ma ca te-am judecat gresit.

 5. IO zic ca 4 si ultimele 2 sunt superfaine. Bravos!
  …………………………………………

  Pe vremuri, cind auzeam de un nene MARE FOTOGRAF d’atunci ca merge si isi “pierde vremea” pe la filmari de videoclipuri si alte chestii trase pe ARRI, ma debusola ideea ca e atit de sictirit de fotografie incit incepe sa-si bata joc de talentul lui. Dar nu era asa. Nici in cazul lui si nici in cazul tau.
  ………………………………………….

  Acuma revenind la imaginile astea ce pot sa zic? Bune si BUNA! Ultimele 2 au un aer de Playboy, fara nici o ofensa la adresa Biancai care e o fata super OK.

  Ce-ti doresc eu tie? Iti doresc sa ai curajul de a-i propune sa-ti pozeze nud in conditiile acuale, gravida fiind. Si iti mai doresc sa si accepte. Si sa iasa niste fotografii pline de miez si substranta si lipsite de vulgaritate, asa cum vad ca numai tu poti sa faci (mama ce o sa-mi sara’n cap toti guru fotografiei romanesti … dar ii invit respectuos SA MA PUPE!)

  Bafta, IO

 6. Din cate stiu Bianca a pozat nud fiind insarcinata lui Cosmin Gogu daca nu ma insel. Mai mult, intre timp a nascut. Deci am ratat ocazia asta :).

 7. Ultimele doua au un aer de country girl – de fapt chiar asta reprezinta.
  N-am vazut videoclipul, dar ma indoiesc ca fata asta stie sa cante… Cu siguranta e doar un moft pe care trebuia sa-l incerce.

 8. Am vazut ieri seara videoclipul. Pot spune ca imag de mai sus arata fantastic in comparatie cu videoclipul. Brava dom Jorj. L-am vazut in videoclip si pe maestru Lazar :)

 9. Diiooo !
  Absolut senzational.
  Model ‘bestial’
  Fotograf profesionist.
  Sa aveti parte de mari bucurii / daca se poate in fiecare zi ;-))

  Pe cand un foto Bianca si micutul campion ;-)
  :-) :-) :-)

Leave a Reply