Ascendent mic dar vioi

Astazi e o zi buna pentru pesti. Vor avea clientii. Nu e anuntata nici o razie.
Pentru fecioare o zi si mai buna. Se vor marita cu unul bogat. Si urat. Si batran. Si gras. Dar ce importanta au toate acestea daca o mana butucanoasa de bosorog cu ghiul si unghie lunga le vor dezmierda sanii cu nurii abia iviti.

O intreaga natiune citeste horoscopul dimineta in autobuz spre munca unde in ciuda faptului ca se spune clar ca vor incheia o afacere banoasa, ca vanzator, coafeza, patisera sau croitoreasa nu prea ai multe astfel de oportunitati in viata.

Daca in schimb esti sofer, zidar, vidanjor sau sudor afli de la radio ca azi “Ati vrea ca partenerul sa fie mai deschis catre dv. si sa nu mai fie atit de indiferent. Ori nu stie, ori nu vrea sa va indeplineasca dorintele! Ar trebui sa clarificati situatia prin discutii calme, sincere si fara reprosuri.”. Auzi tu. Si te miri de ce cand ajung acasa le dau cate un cap in gura si isi bat nevestele asa preventiv, pentru ziua cand ii vor insela.

13 thoughts on “Ascendent mic dar vioi”

 1. Iar surpriza…ceva nou…dar nu ma pot abtine…ai fost cumva la mama Omida sa vezi cum stai cu dragostea?
  Fotograful bun care vrea sa faca ceva,face si cand lancezeste in oras dom’le,nu ca restul puturosilor..
  Foto iar sunt foarte bune,iar textul ca de obicei de nota 10.
  Bravo George,din toata inima

 2. Cu ce vad eu pe acest blog,usor s-ar injgheba un manual photo-pentru multi dintre noi,si nu numai.
  Textul,de fiecare data ma face sa ma gandesc la “terapia prin ras”.Ma gandesc cu seriozitate, sa-l asociez cu cafeaua de dimineata,pt a incepe fiecare zi cu dreptul.
  Pozele , facute cu profesionalism si cu multa daruire ma fac sa ma intreb de fiecare data, ce ne facem ,daca aceasta rampa de lansare te arunca peste granita sau in locuri putin accesibile celor mai putin talentati!

  Felicitari!Sa auzim de bine!

 3. un amestec indian de condimente(ghimbir, cardamon, piper alb, anasol si cuisoare)cu ceai negru assam, lapte si miere.
  infuzia are culoarea laptelui, cu aroma penetranta si efect usor intoxicant. pe scurt, o bautura euforica.

  ps: soarele meu e mai mumoz :P

 4. Multumesc tuturor.
  N-a fost nici o sedinta foto. Pur si simplu ne-am plimbat aiurea prin oras si am esuat cu Costin la un ceai, in Cotroceni. Dupa o saptamana obositoare si infernala am redescoperit bucuria de a poza orice.

  Probabil intr-o zi sau doua va mai aparea o serie de la targul de antichitati plus inca una facut tot asa aiurea prin autobuz.

  Si apropos de iesiri, pe forumul Softpedia se petrece cate o fotosesiune in fiecare sfarsit de saptamana.

 5. Textul este bestial. Ca mai toate (ultimele).
  Surprinzator, pentru mine, este ca acum el ocupa primul loc in preferintele mele si apoi fotografiile. O fi bine, o fi rau? :)

 6. Pingback: andreiard
 7. am auzit ca cei de la ceainarie ofera recompensa pt clopotelul care apare in imagine. se pare ca un client “cu suflet mare” l-a luat acasa :(

Leave a Reply