operatiunea “personalul”

10:30 suna costin. intrebarea e dureros de directa: chiar vrei sa mergem cu personalul?.

11:00 suna costin. intreaba persuasiv: deci pana la urma mergem cu personalul? stefan ce zice? stai sa-l sun. vorbim in 3. se voteaza. plecam cu personalul.

11:30 cosmin doarme. il trezesc cu telefonul. buimac accepta orice propunere.


12:30 gara de nord. alegerea e simpla. personalul pana la ploiesti sud.


12:55 cei mai debusolati raman pe peron in asteptarea unui tren numit speranta.


13:00 pana la plecare mai e suficient timp sa mai tragi o tigara. acum e clar cat de grav dauneaza tutunul sanatatii (Directiva Consiliului CE 89/622/CEE).


13:15 simetrie, orizont inclinat spre dreapta, neclar. concluzi: o poza ratata ;).


13:25 pe locuri, fiti gata, START!


13:31 covrigul merge mana in mana cu navetistul. probabil ca se da odata cu biletul.


13:40 nea ion ne-a explicat cum e cu politica, ca el il voteaza pe nastase, ca a terminat stefan gheorgiu, ca a luat de la oras seminte pentru “doamna”, ca se fura, ca sa scriem la ziar de bine, ca e nasol, ca munceste din greu carand o roaba cu nisip la patron ca sa-si mai rotunjeasca veniturile, ca-l doare spatele, ca viata e grea.


15:44 drumul cu personalul e greu, nea ion ne-a impresionat, si ce face omul la depresie? manaca. sau dupa caz isi cumpara 20D.


17:26 peregrinarile noastre prin ploiesti s-au incheiat. drumul de intors l-am parcurs cu microbuzul spre regretul nostru ca trenurile personale se rarisera.

10 thoughts on “operatiunea “personalul””

 1. Superbe. Bogat in imagini acest personal. Asa cum cred ca sunt toate personalele din Romania.

  Buna ideea voastra. Daca mai incercati, de ce nu? Mai sunt doritori, daca nu va e de rusine cu ei :-)

 2. Haideti si voi la o intalnire. Si poti sa o critici in fata Sau in spate :-)
  Lasa-le si la astea mici cate o sansa. Sunt copilitze si sunt unele care nu sunt chiar parashute care isi fac doua poze pentru a atrage atentia masculilor cu telezoom-uri de 300mm de pe BxG
  De ce nu vii/venitzi? Sa stii ca atmosfera e faina, nu sunt doar cativa incepatori fara experienta, organizam si noi micile noastre iesiri. Vezi pe fotomagazin.ro
  p.s. Sunt atat de insurat si ocupat ca nu am timp de mici mucoase sensibile si poete. Deci este loc.

 3. Misto povestea, foiletonu’. Dintre cele pe care nu le-am vazut, imi place mult cea de la 13.25 si, bineinteles Nea Ion. Acum imi dau seama, cu oarecare invidie, ca eu ma sacrific sa ii tin de vorba in timp ce le faceti voi poze. Asta e! Unde mai pui ca mi-am sacrificat si toate economiile sa imi iau 20D ca sa faci tu fotografia cu paharul. :)
  P.S. Cine este Michael Heilemann? :huh:

 4. nu stiu, prea seamana cu transitul lui bumbuTZ… numai ca asta e color. oricum, niste fotografii frumoase, in special cele realizate la ora 1…

Leave a Reply