prefata

Am avut intotdeauna convingerea ca utilitatea unui site personal este nula. De ce? Simplu. Pentru ca foarte putini vor fi interesati de tine ca persoana. Cum esti un cvasi anonim, nimeni nu va pierde vreme sa citeasca ineptii.
Pai si atunci? Ce cauta asta aici? Drept sa spun nici eu nu stiu sigur. Din diferite motive am incetat sa mai postez fotografie pe site-urile de specialiteate. Dorinta de a face publice cateva din lucrurile vazute prin viewfinder a ramas inca vie. Mai treceti pe aici si eventual mai dati-va cu parerea.

10 thoughts on “prefata”

 1. Nea mr.fred, acest site e bun, mult mai bun decat altele, imi plac fotografiile, povestirile, ma regasesc in multe din personajele “captate”, … cel putin “episodul” Personalul, e cel mai bine realizat.Site-urile de specialitate, pe care le stim amandoi, tind spre comercialitate.. sau cum s-o zice… ma rog.Lumea intra pe site, vede arunca un ochi la aparat.. si cumpara (stim despre ce vorbim) :) .E ,..bine ca “dusmanii tai” sa vada aceste fotografii, sa citeasca, sa invete ca viata nu e doar “goana dupa bani”, ca nu fotografia prietenei, sau al amicului e cea mai buna, sa se recunoasca invinsi, sau umiliti in “viziunea” mea, pentru ca unii chiar merita umiliti pentru prostia “atasata”.
  Felicitari sincere pentru ce ai realizat, deja acest site a intrat in “My Favorites”, si intru zilnic sa vad noutatile (pacat ca sunt cam rare :) )
  -keep in touch-

 2. pai daca fotografiile de aici nu pot spune nimic despre realizator la ce bun sa publici un banal CV :).

  Multumesc pentru aprecieri tuturor.

 3. Fotografiile spun: “Tipu asta e meserias, cand pune laba pe scula tremura doamnele si domnisorii la ferestre”. Asta e de bine — in caz ca nu-i clar :-)

  Dar prostimea vrea detaliile superficiale: A/S/L, ce scula folosesti, ce te porneste. Scolile, adresa si nr. la pantofi nu cred ca-s interesante.

  Personal — ca fotograf amator si in cautare de scula — as fi interesat si de o farama de exif.

 4. Tipu’ e departe de a fi meseriasi. Dar cum spunea proverbul ala chinesesc, un drum de 1000km incepe cu primul pas.

  Daca datele de identificare sunt importante, pot fi facute publice. 25 de ani, Canon 300D cu diferite obiective iar motivatia demersului tine mai mult de catharsis decat de mercantilism.

  Cat priveste exif-urile, parca toata vraja si subiectivismul unei imagini ce ar trebui sa faca cat 1000 de cuvinte se risipeste la afiserea unor parametrii tehnici goi de orice fel de semificatii si miraj.

 5. Acu te-am descoperit :). Inca nu am parcurs decit citeva pagini(urmeaza restul) dar pot deja sa-ti zic ca sunt foarte bucuros ca am dat peste aceasta pagina.

Leave a Reply