prietenele

doar 2 portrete. bune prietene (intre ele ;) ). au ceva ciudat fetele astea in privire. si in atitudine. e un adevarat chin sa incerci sa surprinzi o urma de feminitate. nu stau locului o clipa, se stramba, rad cu limba scoasa. e greu de crezut dar sunt singurele 2 cadre ce au iesit decent din cele peste 40 trase. fetele astea ar trebui legate la un dinam, la o bicileta, sa pedaleze si cred ca ar concura cu succes centrala atomica la KW produsi.

13 thoughts on “prietenele”

 1. influentzat de gin si cuba libre o sa imi zic si eu parerea:
  fetele astea au ceva care a avut toata lumea; acel ceva care il pierzi odata cu incadrarea in matrice. acel ceva se numeste naturalete, pofta de viata, au acel boo pe care eu unu simnt ca l-am cam pierdut, pe care mi-l amintesc din vremuri trecute.

  incep sa ma oripilez de societate si de modul -in care fara sa constientizez- in care ma atrage in matrice, ma invata regulile jocului si ma invata cum sa ma supun si sa le respect fara a avea pretentia de a emite o opinie, de a face o sugestie.

 2. Fetele astea imi aduc aminte de Geo … tot atit de nebuna era si ea … insa s-a cam cumintit, din pacate.

  Vreu sa vad si restul de imagini. Macar o copie contact a filmului … cred ca era un Profoto, nu? ca ala are +40 de cadre :)

 3. hehe, Rebelu’. aparat fainutz, cam ne-ergonomic (alaturi de D70 pe care l-am avut un timp la teste), dar cu o calitate a senzorului extraordinara. Sincer, daca as fi milionar, as finantza un nikon cu CMOS canon ;)

  oricum, pozele conteaza pana la urma, nu? :) a doua imi place in mod special, deoarece prezinta “aceea” privire – curiozitatea feminina – care le aproprie de feline (da, stiu, nu sunt normal :) )

 4. Sa finantezi un Nikon cu un CMOS de Canon mi se pare hazos.
  Canon a dovedit tuturor ca CMOSul poate fi un captor exceptional in ciuda celor ce sustineau ca ar avea…zgomot. Unde este zgomotul la CMOSul lui Canon?
  Bateria la un Canon cu CMOS tine O ETERNITATE! Am facut peste o mie de imagini la maxima rezolutie cu un D300 si bateria avea inca juice in ea…

 5. am scris pe google ca vreau si eu teste de feminitate si mi-a aparut site-ul astam,naspa nu? neseriosi.

 6. hehe.. si eu intrat acum dupa mult mult timp .. sa imi revad poza asta (am nevoie de o poza cu mine, dar eu nu am fost in stare sa gasesc una in propriul meu computer) sounds weird … but that`s what happens when you`re a photographer :D
  Anyway.. te felivit ink o data , George, super tare portretul asta :)

Leave a Reply