Cafeneaua

la adresa http://www.cafeneaua.com/node/view/535/32294 am fost bucuros sa descopar o apreciere pozitiva din partea domnului Dinu Lazar.

Un blog interesant cu poze si ginduri foto si nu numai
#32294, de Dinu Lazar la Mon, 27/12/2004 – 09:17

Nu m-am prins cine il face, ale cui sunt pozele, cine gindeste acolo, dar pe ansamblu e un blog interesant de urmarit si de vazut; calitatea imaginilor, mult peste medie; si, daca continua, va fi o chestie foarte foarte buna: http://www.paginiweb.com/blog/

2 thoughts on “Cafeneaua”

  1. Pagina de “about” e diferenta dintre anonimat si identitate. Cazul asta e doar dureros de concret.

    De cand cu toate siteurile astea personale care se imbulzesc pentru atentia cititorului, e greu sa tii minte — sa-ti formezi o imagine — pe fiecare. Chiar si cu constiinta faptului asta, ma surprind gravitand catre siteuri despre care stiu mai mult, care si-au creat o imagine personala, siteuri al caror autor se prezinta, s.a.m.d.

  2. Pe undeva ai dreptate.
    Dar, site-ul a pornit de la premiza ca imaginile sunt cele mai importante. Am tot spus cate ceva despre mine in prefata, fara a incerca sa fac din blog un CV. Imi va fi f. greu sa vb despre mine, fie si doar pentru ca nu eu sunt important. Ci crampeiele de viata surprinse intamplator sau nu.

Leave a Reply