Moartea caprioarei

De ceva timp ma tot gandesc la vecinul de deasupra ce ma tot streseaza cu o muzica ritmata din care la mine nu ajung decat basii si din cand in cand un cuvant in engleza ce incepe cu “F”.

Vecinul meu, e altfel extrem de linistit, mai ales cand ma intalnesc cu el in lift, necesitand o atentionare scurta la parter cand deja a fost coplesit de oboseala (probabil diferenta de nivel ii cauzeaza).

Apucand sa caut pe internet cuvantul acela in engleza am obtinut 25,500,000 de rezultate. Continund cautarile, am descoperit ca de fapt muzica pe care o asculta era un trash rock si mai mult decat atat poate contine pe alocuri mesaje sataniste si subliminale. In felul asta incep sa se explice cateva lucruri ciudate ce se intampla la mine in bloc:

 • – babele isi fac cruce de cate ori trec pe langa rocker si ii zaresc tricoul cu o cruce mare pe el
 • – cainii sunt atrasi de miros
 • – iar postasul nu suna niciodata de doua ori
 • Am sa-i fac vecinului meu o vizita pentru a pune la punct un sistem subliminal de a-l influenta pe seful de scara sa ne scada de la intretinere fara ca cineva sa-si dea seama.

  Din ciclul daca de teflon nu se lipeste nimic cum au reusit sa lipeasca teflonul de tigaie eu ma intreb daca nu constientizam mesajele subliminale cum de stim ca exista. Satanisti cu frica de Dumnezeu din toate tarile, uniti-va!

  moartea caprioarei

  8 thoughts on “Moartea caprioarei”

  1. asta e editorial in toata legea si mi-a placut chiar mai mult decat cele ale lui octavian…pacat ca mistretii nu impresioneaza la fel ar fi iesit si mai de actualitate :). Shine on…!

  2. da. ai inteles exact. numai ca nu e vorba de micul dejun ci de cina, nu e vorba de caprioara ci de casetofon, si nu manaca ci da ma tare volumul.

   cu putina bunavointa se pot face o infinitate de asocieri intre text si imagine.

   de exemplu pe vecin il poate chema Amariei, sau Airinucai, sau Acaprioarei, sau, de ce nu, Amotostivutoritei, in ultimul caz insa nu mai are nici o legatura cu imaginea. Sau pur si simplu nu-l cheama nimeni si vine singur.

  3. Din tonul ilar al articolasului pot deduce ca n-ai ajuns inca la saturatzie. Dupa 2 ani de locuit deasupra unor sataniste care impartaseau mirosurile si gusturile muzicale ale tov. Acaprioarei, solutia a fost sa-mi schimb eu locuinta…

  Leave a Reply