Oana

E ciudata senzatia. Ai impresia ca o cunosti de o vesnicie, ca ai copilarit cu ea, ca parca statea 2 etaje mai jos pe stanga, ca mama ei lucra in schimbul 3, ca avea o vaza mare albastra in sufragerie si ca in casa ei miroasea a levantica si miosotis. Dar in acelasi timp abia am cunoscut-o. Toate aceste amintiri ce-mi revin sigur nu sunt legate de ea.

Oana zambeste. Oana se misca stangaci. Femeia asta de 25 de ani are ceva ce vrajeste in aceesi masura cu care iti repugna. Totul pare o secventa desprinsa din filmul Crash in care cicatricile inhiba la fel de mult pe cat excita.

Cu fiecare noua trasatura ce reusesc sa i-o surprind Oana pare a fi desprinsa din amintirile altcuiva.

oana

oana

oana

13 thoughts on “Oana”

 1. “ma gandesc serios sa postez intr-o zi numai exifuri‚Ķ:)”

  mici detalii tehnice nu cred ca strica…e de asteptat sa ai amatori de fotografie interesati de pagina ta…
  nici o intentie sa alung magia de altfel…pozele sant frumoase…

 2. Intai de toate hello. E prima oara cand aflu de site-ul tau. Nu stiu de ce dar simt foarte mult photoshop in pozele tale. De exemplu cele de la RedBull din predeal… unelesunt excelente…altele…. parca-s trucate. Anyway.bravo. Poate postez si eu undeva cateva din pozele facute atunci. Daca nu ma insel eram pe acelasi “damb” . :) Si apropos: as vrea sa le vad pe cele facute cu fish-eye atunci. Cum au iesit?

 3. Pai e cam ciudat ca vorbim de pozele de la Predeal in sectiunea dedicata Oanei ;).

  Pozele vu fisheye sunt primele din cele postate. Perspectiva e corectata.
  Nici una din ele nu e trecuta. Sunt niste panninguri.

  Iar asta cu “prea mult photoshop”… e relativa. Cand e prea mult? Cat ar trebui sa fie pentru a fi suficient? ;)

 4. Sigur nu’s doua Oane? Cea din ultima fotografie e cu totul si cu totul alta. Daca nu o cauti la detaliile fizionomiei, desigur…

Leave a Reply