paparazzii

Termenul de paparazzii are o rezonanta italiana. E ca si cand ai spune calzone sau rissoto, te intrebi imediat ce poate insemna, daca e bun sau nu si daca se poate comanda. Paparazzii nu se pot comanda. Vin ei singuri. De ce? Vedetele nu inteleg motivul, cititorii presei de scandal cumpara fiecare numar si astfel unii sunt fericitii altii mai putin.

Daca acum catva timp barfele se purtau la colturi, acum ele se publica, insotite de poze cat mai explicite, pentru ca, nu e asa, imi place expresia asta, “nu e asa”, expresie folosita odata de o prezentatoare de folclor, tehnica a evoluat si acum putem filma usor ce mai face vecinul in casa sau cu cine mai vine noua vecina de vis-à-vis, nu e asa? ;)

Si pana la urma voaiorismul asta ne incita si ne excita mintea facandu-ne sa credem ca daca vrem sa vedem vreo vedeta facand baie nu ne ramane decat sa asteptam pana cand cineva, un calzone sau un paparazzii cum ii zice sa o fotografieze.

Eu personal am o lista lunga personalitate pe care vreau sa le vad in cele mai explicite ipostaze, personalitati printre care as vrea sa le enumar pe Octavian Palar, Andrei Plesu, Razvan Teodorescu si Zoe Petre.

Leave a Reply