Iarna loveste pe la spate

Locatia: Bucuresti (a se citi capitala unei tari europene)
Data: 28.02.2005 (de fapt doar anul de gratie conteaza; sau ma rog, s-ar putea spune ca actiunea se desfasoara in mileniul III)
Comentariu: am auzit la radio cum un reporter il intreba pe un politist de ce nu se implica mai mult politia in haosul din Bucuresti. Organul raspunde ca nu e haos din vina politiei ci din cauza ninsorii. Gresit domnule politist! Vina apartine apei care se evapora fara discernamant, se condenseaza fara sa intrebe politia si apoi trece dintr-o stare de agregare in alta fara autorizatie.

14 thoughts on “Iarna loveste pe la spate”

 1. Extraordinar.. si noi vrem Europa in 2007? Da mai bine ne lasa fara (nu ca europa ar fi perfecta) insa pe aici cand se intampla ce vad eu in imagine.. cineva plateste ;) Si asta on a regular basis.. A nins si inca ninge greu si in Italia, strazi blocate, scandaluri dar apar si vinovatii! La noi ce zic organele?
  Excelenta ipostaza trista…

 2. pe cat de frumos este S-ul pe atat de patetic este textul. probabil ca o fi inspirat din rama aplicata fotografiei.

 3. E clar inspirat din rama. Ma mai inspir si din paspartou sau din cartonul aplicat pe spate. Cea mai prolifica sursa de inspiratie este insa cuiul de care agati fotografia.

 4. Daca ma uit mai cu atentie la formatarea textului incep sa vad si formatarea asemanatoare filmelor de actiune ceva gen Nikita, Charlie’s Angels sau Matrix. Poza nu este altceva decat o completare la text. Este vorba de o acctiune tipica romaneasca, o actiune proasta si degradanta, o matrice defecta cu multe buguri si necunoscute, o matrice mioritica daca se poate vorbi de asa ceva. In extrema stanga a pozei, exact la distanta de aur pe verticala pot zice ca intrevad si pe ciobanasi uneltind oribila crima. In partea de sus la aceeasi distanta a numarului phy ( numai ca de data asta pe orizontala) se intrevede ciobanasul a carui viata va fi curmata. Numai ca de data asta el nu se afla in taramuri de poveste ci in centrul intersectiei; numai ca de data asta el nu mana mioare ce au sa ii cante balada ci o turma de masini care cel mult vor replica prin claxoane stridente.

 5. Sa inteleg ca stai prin Colentina? :) Vedere dinspre rondul de la D-na Ghica inspre pod, cumva? ;)
  Daca da, ma bucur ca a imortalizat cineva momentul, ca eu am intzepenit cand am iesit din bloc si am vazut invalmasheala aia de acolo…

 6. uite de ce imi intarzie mie 282/182-ul cand ma duc la liceu.. ! hai ca il mai astept ca vad ca e in fundu pozei.. sper sa nu ii ia mult!

 7. nu va mai mirati fratilor, in Toronto e asa in fiecare dimineata, cu sau fara zapada. Vine occidentul peste noi…

 8. Oh yes! D-na Ghica !! nodul de trafic in Colentina.. :D Cel mai tare e la ploile torentiale ca se umple intersectia cu apa si aia care vin dinspre Voluntari habar n-au ca ei nu vad de pod si se inghesuie nonstop. :) Si GATA !

 9. buna george. as vrea sa imi cer scuze pentru postarea pe site-ul natgeo.ro la concursul de fotografie “trafic” a imagini de mai sus. a fost o scapare foarte nefericita. imaginea va fi scoasa din galerie.

 10. Am vazut ca fotografia a fost apreciata de juriu. Magulitor as spune, sa fi nominalizat fara sa participi. Puteti lasa imaginea in galerie, atata timp cat schimbati autorul :).

Leave a Reply