Snowboard – se intoarce si se razbuna

Am aflat si eu ca unii se dau regular iar altii goofy. Suna cumva a “unii se dau mari iar altii se dau smecheri”. Dar nu e vorba de asta. M-am gandit ca s-ar putea ca unii sa se dea nu numai goofy ci si Mickey Mouse sau Donald Duck. Dar nu. Baietii se dau, si se dau bine.

goofy = snowboarder ce se da cu piciorul drept in fata; regular = snowboarder ce se da cu piciorul stang in fata;

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Foile de arbitraj au nevoie de energizant

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

Snowboard

14 thoughts on “Snowboard – se intoarce si se razbuna”

 1. ti-as zice ca ie mumoase pozele tale si ca primele imi plac mult, dar nu o sa o fac pentru ca vreau sa iau eu suta de euro. nu ca as avea nevoie de ea, dar daca o sa o castig o voi investi intr-o iesire undeva frumos. nu zic unde, dar o sa o impart cu cei 3 cu care am fost si eventual cu inca 1-2 prieteni daca vor fi amatori.

 2. Deja m-am obisnuit sa-ti iasa panningurile (damn you! :P) asa ca n-o sa ti le mai laud si o sa ma incapatanez sa-mi placa 12 si 16 pentru ca-s curate (incepusem sa ma satur de fundalul incarcat) si 15 pentru ca ma amuza. ;)

 3. Pingback: dor de duca
 4. Bune pozele :) Vezi sa te uiti cu atentie in stanga si in dreapta ca sigur o sa sara astia de la ziare pe tine. Pentru poze si nu cu alte scopuri. Sau nu ? :)

 5. Vlad, nu cred ca da nimeni in branci. Lumea e linistita, detasata, stresul cauzeaza la stomac iar tirajul se modifica invers proportional cu calitatea imaginilor tiparite.

 6. Panul 4 si 7 sunt favoritele mele. Excelente. Nu stiu daca sus pe kicker era cea mai buna pozitie. Un pic poate as vrea o relatie intre boarder si kicker sau corner.
  Nu ai cumva si o poza cu toti fotografii de pe kicker din unghiul opus? oricum pozele sunt foarte faine. Multumesc pentru sharing.

 7. Din pacate nu. Trebuie sa recunosc ca a fost primul concurs de snowboard pe partie pe care il fotografiez si am fost mai fascinat de sarituri decat de atmosfera. Gresala mea. Data viitoare, daca va mai fi o data viitoare, o sa fiu mai atent si la ceva detalii din pubilc si din organizare.

 8. hmmm…. cool ;)
  (dupa cum vezi revin pe la poze…)

  mi-as dori sa vad pozele p_snowboard_02, respectiv 03 si 04 cu EXIF cu tot sa mai invatam si noi… direct de la sursa! adica de la fotograf ;)

Leave a Reply