Auto tuning. Oare?

In ciuda aparentelor, imaginile sunt de la un show auto. Din pacate din cele aproape 100 de cadre trase nu ma nici una cu vreo masina sa va pot arata ca spun adevarul.

6 thoughts on “Auto tuning. Oare?”

 1. In mod surprinzator, nici una dintre tipe nu mi se pare ca arata bine… fetzele, mai ales. Ciudat, ciudat! Mi se par prea vulgare, in sensul initial, adica “din popor”. — spuse ala singur cuc :-)

 2. Primele 2 imi plac.
  Pacat ca nu ai dezvoltat ideea.
  Ultima mai imi place, dar nu merge in contextul in care mergi pe ideea sa puozezi hostess

  ps: semnatura incepe sa ma enerveze din ce in ce mai rau. care e ideea cu ea? vrei ca lumea sa stie ca e facute puozele de tine si sa captezi atentia? nu imi place despre treaba asta… :(

 3. pozele ca pozele – superbe fatuci, iar aia cu oglinda retrovizoare e beton. Da’ comentariul m-a uns pe suflet. Cum poti sa pozezi table cand locul misuna de naiade. Cred ca ai facut destule poze si ai auzit destule comentarii ca sa nu te mai afecteze comentarii de genul ‘(nu) arata bine la fata’. In ciuda lui Gabitza, eu m-am indragostit de aia care vorbeste la telefon.

 4. Expozitie de tuning auto ? eu vad doar fete :)
  Gagica din fotografia a 4-a sper ca i-ai luat nr de telefon , are o moaca foarte interesanta, cateva lumini pe ea si e totul ok.

Leave a Reply