Jilava

Nu vreau de data asta sa spun prea multe. Vreau doar sa va ganditi ca cei incomozi regimului trecut isi petreceau anii prin astfel de locuri.

14 thoughts on “Jilava”

 1. prima serie dupa f multa vreme in care nu apare elementul uman. ma indoiesc ca ai facut doar detalii si peisaje.
  astept continuarea fie ea si limited edition ;)

 2. deci super poze amice, sa-ti traiasca aparatul si sa-mi zici cam cat ai dat pe el ? aici in rom pe afara e cam 900$

 3. felicitari pt poze, mi-am facut deja obiceiul sa-mi arunc cate un ochi pe ele cam odata la cateva zile. ce aparat/film folosesti? (desi par a fi facute pe digital dupa saturatie/granularitate)

 4. fain de tot frate … as vrea sa stau macar o saptamana pe acolo sa vad cum e sa stai frate … deci iti zic …. esti un om de 5 stele

 5. Am locuit in Jilava 1981 si 1982. Am pictat un perete in sala de clasa, pictura este o imagine a cladirilor si 3 muncitori. Cine ai vazut?

 6. Vreau să specific din capul locului, nu sunt fotograf profesionist. Iubesc fotografia, asta ma şi adus pe acest blog. Din punctul meu de vedere, pozele sunt excepţionale. Căutam să văd cum arată fortul Jilava şi…am văzut. Pozele acestea exprima mai mult decât 20 de vizionări ale unor scurte filmuleţe. Chiar pe statice, faci poze vii, le dai foarte multă expresie. Felicitări!!! Eu sunt cu scrisul dar…cine ştie, poate am să trec şi eu pe fotografie, ceva mai târziu, măcar aşa, pentru mine…

 7. am fost in Jilava in 1981 si am vazut tot fortul, celula lui Rimaru, zidul de executie, practic toata puscaria veche.

 8. Am dat de pozele dumneavoastra in timp ce cautam poze cu penitenciarul Jilava pentru un prieten.
  As avea o intrebare care sper sa nu va supere/ofenseze.
  Credeti ca pozele acestea ar putea fii folosite in cadrul unui proiect(film) de facultate?Sau ce conditii ati avea.
  Va multumesc si va astept raspunsul.

 9. Frate cred ca si eu urmez sa fiu inchis acolo ii greu oare ca am o amenda ca am spart ceva de 9 milioane pot sa scap cumva ca nam salar nimika:(sau deacolo poti evada?
  va rog rasp

Leave a Reply