Marean, care este

Bucrestiul si-a ales (sau ar fi trebuit sa-si aleaga) azi primar. Din pacate (sau din fericire – observati va rog cat de evaziv pot fi) nu se stie inca pana la ora asta un rezultat. Si poate ca e mai bine asa. Pai, sa stam stramb si sa gandim drept. La ora asta ce alegeti intre Dinescu, Hurezeanu si Tatulici pe Realitatea si Tociu si Palade pe Prima? Logic. Ne uitam pe Discovery.

Si pana sa inceapa emisiune aia cu spitalul de urgenta am dat o tura pana la sediul de campanie PSD.


Marean ajunge cu intarziere si este un pic luat la rost de o realizatoare de emisiune cum ca nu s-a tinut de cuvant. El trece repede si nu da importanta. Suparari din astea au fost mii. Doar nu o sa ne stricam seara cu fleacuri.


Marean isi incepe discursul, spune ineptii, felicita bucurestenii si regreta probabil ca a deschis prea putine economate.


Candidatul e palid. Doctorul e la un pas in spate in caz ca glicemia scade prea mult.


Ca sa accentueze sentimentul de superioritate Marean se suie pe un piedestal de marmura, trimis probabil de contra-cadidatul Videanu. Ce baiat inalt, pupa-i-as pantofii lui bordo.


Reporterii intreaba, el raspunde calm si indiferent. Nu-l doare nicaieri. De nimeni.


Ar putea fi chiar un barbat frumos. Daca adaugam dictia si eruditia caracteristica descoperim un personaj carismatic.


“Mareane, Mareane, eu ti-am zis. Vino tata sa-ti fac o injectie cu limba romana si o perfuzie cu var poate te mai albim si te voteaza capitala!” pare a zice Sorin Oprescu.

Nu stim cine va fi primar. Si la ce ne-ar folosi. Noapte buna copii!

10 thoughts on “Marean, care este”

 1. ce am invatat eu din aceasta experienta e ca marean e genu’ de om care pacaleste exponometru. eu de obicei subexpun cu o treime, dar pentru marean s-a dovedit a fi insuficient acest lucru. ;)
  pentru viitor (aka turul 2) va fi o lectie de fotografie acest lucru.

 2. Marean care este arata asa cum este: “alb” si “destept”. Sper sa nu fie primarul care este ca o sa ajungem sa vorbim toti asa :)))))

 3. Din ciclul: nu regret, nu ma jelesc, nu strig!
  Totushi specia asta de ”care este.ro” se pare ca poseda cel putin doi neuroni in plus fata de vid. I-am admirat la nebunie pantofiorii, oare ce-or zice picioarele lui Marean dupa o zi de munca?
  Off, e grea limba asta gramatica…care este:)))

 4. Nu ma socheaza pantofii lui bordo, probabil a renuntat cu regret la cei cu ciucurasi, mult mai confortabili. Sau poate suntem noi toti rai si o fi crescut cu guvernata…

  Ceea ce ma socheaza pozitiv, este profilul lui de barbat “frumos”, care este. Pe sanatatea vostra frumosilor, asa e!

 5. m-a distrat la nebunie comentariul lui noname. ;)) din pacate (sau din fericire?! ) pt voi nu va mai fi turul doi (nici rima, ca doar nu are nici o poezie)…

Leave a Reply