Expo: sfarsit

Iata ca au trecut 2 saptamani de la vernisaj, expozitia a fost prelungita mai mult decat a fost anuntata si eu va promisesem ca la final am sa va arat imaginile expuse. Din cele 20 in total, 7 sunt ceva mai vechi si au mai fost pe blog, restul find realizate la spitalul din Eforie Sud. Si daca dupa imaginile de pasti probabil ca nu va mai impresioneaza nimic sper ca poate faptul ca banii alocati unui pacient pe zii reprezinta echivalentul a 2 aspirine veti intelege probabil ca in Romania decat in spital mai bine sapun, funie, cutit, lama de ras sau diazepame.

11 thoughts on “Expo: sfarsit”

 1. Ar fi calumea ca pot sa “order prints”. Nu neeaparat cu pozele astea, da’ cu fetele sigur ca da. Nu se ocupa nimeni de asa ceva in Romania? (Am peretii goi in casa, deh)

 2. Brrrrrrrrrrrrrrr!! Super seria! Ma cam zbarlesc in sinea mea, dat fiind ca am o oarecare frica de ace. *yaykz*
  La ce spital sunt facute? Nu ca ar conta, dar .. ma gandeam ca am canonul ala si sta si aduna praf. Vreau sa vin si eu la astfel de photo shooting-uri! Mi-e ciuda ca am ratat Jazz event-ul. :(
  Imi place #7. Probabil k asa te vezi cand sufletul paraseste corpul fizic.

 3. Pai o parte din imagini sunt facute la Spitalul Municipal din Bucuresti (ultimele 7 din serie) si primele 13 la spitalul de ortopedie din Eforie Sud.

  Si rau faci ca lasi aparatul sa se prafuiasca. Nu cred ca lipsa unui grup la care sa aderi e o scuza. La imaginile astea am fost absolut singur.

  Altfel, esti invitata cu mare placere la orice fel de iesire. Anuntarea deplasarilor este publica si se face in general pe sectiunea foto a forumului Softpedia.

 4. Salutare din nou. N-am reusit sa jung la vernisaj din cauza serviciului (!) pentru ca as avut multe lucruri interesante de auzit de la tine cred…
  Daca mai exista ocazii in care te putem intalni, posteaza si pe site, te rog.
  PS: seria cu spitalul mi se pare cea mai buna din tot ce am vazut aici. cred ca ai reusit sa surprinzi cel mai bine in imagini atmosfera si starea generala din locul unde ai fotografiat.
  Iti doresc la fel de multa inspiratie in continuare.

 5. Atmosfera intr-un spital este extrem de apasatoare. Sunt mult mai multe imagini dar din pacate spatiul expozitie nu a permis expunerea lor.

  Cel mai probabil urmatoarea expozitie va fi in iulie, nu stiu inca exact amanuntele, dar imediat ce lucrurile devin clare dau de stire.

 6. buna tuturor …..nu pot sa cred ca cineva poate fi atras de sectiunea asta…poate cineva sadomaso…nu vreau sa se supere cineva..dar m-au inspaimantat imaginile…cred totusi ca puteai sa tii linia frumosului!

 7. Am vazut citeva serii foto , din site , demne de toata admiratia ,viziune artistica , realizare tehnica… dar poate sint prea subiectiv , stilul tau fiind intimplator… unul agreat de mine. Seria cu marea imi place , seria cu spitalul este de domeniul grotescului, care face totusi parte din lumea reala …Ar fi de spus si despre articolele premergatoare dar poate alta data.
  – Cred ca numele tau imi este cunoscut si din alte surse ? Succes

 8. Ce pot sa zic? Felicitari pentru curajul de a sta in blocul operator! nu as avea curaj… Frumoase fotografii, transmit mesaje. Bafta in continuare!

Leave a Reply