Ziua din vis

Se spune adesea ca singura sansa sa evadezi dintr-un cosmar, avand constinta captivitatii in vis, este sa te sinucizi; sa te arunci de pe o cladire, de pe un pod sau pur si simplu in fata unei masini. Transpirat fiind si trezit la realitate intr-o lume nu cu mult mai buna decat visul din care tocmai ai iesit stai si te intrebi daca nu cumva si visele asta au o structura ierarhica trezindu-te intr-un alt vis cu singura diferenta ca ai o mai care constinta de sine. Si bulversat de astfel de ganduri nu-ti ramane decat intrebarea: oare cum evadez si din acest vis?

9 thoughts on “Ziua din vis”

 1. daca incepem sa comunicam si telepatic cred ca avem o situatie pe care trebuie sa o rezolvam cumva. :| (ne exista emoticon de zambet trist asa ca am bagat pe asta).

  asa cum privesc eu lucrurile nu este vorba de iesire din vis la modul la care o pui tu. cred ca aici gresesti. visul (cum ii zici tu) sau lumea/cealalta realitatea (dupa cum simt eu ca este) este ceva diferit. asta nu inseamna ca este ceva rau. nu sunt placute sentimentele pe parcursul visului/calatoriei, dar asta pentru ca este vorba de ceva nou. asa cum suntem construiti si din cauza insinctului de autoaparare avem tendinta de a fugi de acele lucruri mult prea diferite fata de sistemul nostru de valori, fata de lucrurile care ne sunt dragi si pe care le simtim aproape.

  eu incep usor sa cunosc cealalta realitate si ma las purtat purtat in ea, incep sa cunosc dorinta de a o patrunde.

  probabil ca in timp o sa ma obisnuiesc cu ea sau o sa dispara. probabil ca indiferent de varianta voi avea regrete.

  daca vrei putem sa lasam intr-o zi aparatele acasa si sa mergem pe un camp si privind in sus spre nimic sa aprofundam discutia. cred ca ar fi productiv pentru amandoi schimbul de experienta.

  numai de bine.
  noapte buna.

 2. si ce te faci daca trezindu-te dintr-un cosmar, realizezi ca de fapt..esti intr-un altul? ce te faci daca, asa rau cum era primul cosmar, te invatasei cu el.. si brusc te trezesti intr-un altul, si ma cumplit? mie tocmai asta mi s-a intamplat.. si in continuare incerc sa ma conving ca a ma arunc ain fata unei masini nu e o solutie. nu sunt coerenta… nici nu incerc sa fiu. as vrea sa pot sa spun cuiva tot ce am pe suflet, dar nu am cum, nu am voie..

 3. Daca iti repeti cu insistenta ca esti captiv(a), s-ar putea sa ajungi sa crezi ca lumea se limiteaza doar la problema ta; cred ca e o chestiune de “lack of perspective” – si ma refer la deschidere si nu la asteptari.

  Daca ai citi mai mult
  Daca ai avea un hobby care sa nu te aduca dependent de laudele celorlalti sau sensibil la criticile lor
  Daca ai putea sa oferi fara sa astepti ceva in schimb
  Daca te-ai elibera de sperante
  Daca ai intelege ca dincolo de ce crezi ca stii exista o imensitate din ce nu stii,
  Daca ai intelege ca si in cea mai terna existenta poate exista fericire
  Daca ai intelege ca motivul propriei plictiseli vine din tine si nu din exterior

  Poate ca ai incepe sa vezi vizta cu alti ochi, ca pe un dar si nu ca pe o povara.

  Zic si eu.

 4. noname, nu cred ca ii place lui Tiesto…nici mie nu mai imi place asa de mult mel. aia… ce haotic e mesajul care l-am postat azinoapte….

 5. Muzicală: uneori si mie totul îmi părea doar CCD noise in a black frame (şi totuşi îmi plăcea să disting forme in punctuletele alb/rosii/albastre). Si atunci imi placea sa ascult Bush-„Letting the cables sleep”. Si nu e doar la trecut; mai ascult ;) din când în când…

 6. ce haotic e tiesto?
  io zic ca ii place daca o asculta de 5 ori la rand.
  daca nu cu prima ocazie o sa ii pun eu melodia asta pana se va stradui sa ii placa.

  mesajul tau o fi haotic, dar al meu nu. :pillow:

  cum mai e george? mai bine? s-a mai schimbat ceva in optica abordarii?

 7. M-am trezit dintr-o tentativa de sinucidere…ca sa primesc o noua lovitura… faptul si incercarea in sine…
  Si mi-am dat seama: cosmarul de dinainte…care m-a impins la fapta era mai simplu de depasit…

  Traiesc intr-o tara mizerabila cu oameni pe masura…
  primesc periodic lovituri sub centura si totusi…
  a dreaqu viatza…o iubesc…

Leave a Reply