Emilia

Emilia nu mai pozase niciodata. Asta este si motivul pentru care a fost foarte simplu. Neplictisita de alte shootinguri ;) si fara nici un fel de atitudini de vedeta a stat asa cum am rugat-o, a zambit, si a suportat cu stoicism toate indicatile. Una din imaginile urmatoare va aparea pe coperta unei reviste (inca nu va spun care revista) iar senzatia mea e ca vom mai auzi de Emilia.

6 thoughts on “Emilia”

 1. Pot sa ghicesc care din fotografii va apare pe coperta? Cred ca 3. Sau 5? Dar orcicum, sint frumoase ca de obicei. Tine-o tot asa.

 2. Mare pacat ca nici una dintre poze nu e mai naturala… Prea multa prelucrare cred ca strica (atentie la poza nr. 3 in stanga, chiar langa obraz, unde se vede o pata urata).

  Un strop de sharpen pe buze si in ochi cred ca ar fi fost util.

  Dintre toate, ultima mi-a placut cel mai mult.

 3. Da, tare dragutza, dar si fotograful e destoinic … si are si carte …

  La treaba cu modelele “nefolosite” ai dreptate. Am incercat si eu senzatia asta in tineretze si zau ca au iesit poze faine. Ba chiar ultima “incepatoare” pe care am fotografiat-o a inceput o cariera de succes la New Yorg, … si poate ca si datorita pozeleor mele ;) Ea este: http://www.photo.go.ro/html.html

  In alta ordine de idei ma poti chema si pe mine la astfel de shootinguri (dac sunt sambata :( si daca nu crezi ca-ti sperii modelul )

  Bafta, IO

Leave a Reply