Ezpozitia se intoarce

De data aceasta cu alte imagini. In perioada 15 iunie – 21 iunie 2005 sunteti invitati la Sala Dalles unde voi expune cateva imagini alaturi de alti cativa distinsi participanti. Fotografii noi, neexpuse inca pe nicaieri. In cazul in care miercuri 15 iunie ora 17 nu aveti ce face as fi onoarat daca ati poposi cateva clipe la vernisaj, mai schimbam o impresie, mai servim o maslina, un fursec.

9 thoughts on “Ezpozitia se intoarce”

  1. Noname de cand ai tu nevoie de prieteni,altii decat ai deja? sau cauti numai un loc cald….si umed,unde sa te refugiezi?

  2. Ce haios afis! :D Din nou imi dau pumni in cap ca nu am binevoit sa scot printuri la cateva poze, ca sa expun si eu..chit ca nu prea am ce.. Oricum, o sa incerc sa fiu acolo miercuri. Maslinele sa fie verzi si fursecurile sa nu fie, ca ingrasa! :P

  3. novalee> cine zice ca george, alex, geea si alex nu sunt prieteni? huh? ma rog, baietzii mai mult ca ma vad cu ei mai des si ii simt aproape.

    ka idee: hu ar iu?

  4. Tot eu,dar k idee nu-ti spun cine sunt.Dar daca te uiti un pic mai atent mai sus,tu Noname,of course,o sa observi ca e scris si “altii decat ai deja” adica prieteni

Leave a Reply