Masinarii zburatoare

N-am zburat niciodata. Cel mai sus am ajuns la etajul 10 al apartamentului meu. Ani de zile m-am luptat cu teama mea de inaltime pana cand, adolescent teribilist fiind, ajunsesem sa merg pe marginea blocului, de numai 4 etaje pe vreme aia, e adevarat. Probabil ca senzatia miscarii libere pe a 3-a dimensiune e de neegalat. Dar ne ramane visul si bratul intins pana la urma.

16 thoughts on “Masinarii zburatoare”

 1. ha!
  chiar ma intrebam daca esti pe acolo.. acum imi descarcam si eu pozele si am vazut ca ai postat.
  Frumos.. dar poza 4 nu o inteleg… iar poza 6 mi se pare fake (no offence), daca zici ca asa a fost.. te cred.

 2. 1. poza 4 e de atmosfera. E destul de clara, in focus, nemiscata. Ar trebui sa se inteleaga ce e in ea… ;)
  2. Poza 6 nu e fake. Am pandit-o 2 ore. E acelasi personaj ca in poza 4 unde imi zambea prinzandu-se ca-l urmaresc intens in timp ce sta cu binoclul la ochi.

 3. eu zic ca ai zburat de mult mai multe ori, numai ca nu ti-ai dat seama cand ai scris. oricum promit sa te fac sa zbori cand ne vom vedea. ;)

  ps: cel mai mare inaltime de la care te-ai uitat in jos nu e apartamentul tau de la etajul 10. think again! ca hint pot sa iti zic ca are oaresice legatura cu mine. :)

 4. Pai cum vine situatia. Azi am fost sa-mi iau si eu un DVD Writer ca ma napadisera raw-urile si nu mai era loc pe hdd nici sa arunci un bold. Ma poate crede cineva ca n-am avut pana acum timp sa-l montez. Adica sa ai o jucarie nou si sa nu te joci cu ea.

  Asa ca punem si pozele de la teatrul masca. Imediat ce mai iau o gura de aer.

 5. Bai George, puteam sa jur ca poza aia cu binoclu e fake. Respectele mele ca nu-i :)
  Damn, ce rau imi pare ca n-am fost in Bucuresti…

 6. foarte frumoase pozele, esti tare.
  cu limba romana stai mai prost… adolescent teribilist fiind – cu doi de i. Poate vrei sa corectezi…

 7. Mea culpa. Din viteza probabil. Si daca e sa fim corecti se spune “2 i” ca nu zicem “2 de cai” ci “2 cai” ;).

 8. wow! cat au scris fanii! nu am rabdare sa citesc ce s-a zis deja, asa ca umile scuze daca voi plictisi ochiul de geniu cu banalitati! :D
  Imi plac: 1,2,3,5 si 6. Cel mai mult, ultimele doua; 5 pare facatura, dar parca nu mi te imaginez trisand atat. :) Daca nu e.. congratz cu gramada!
  Ah si sa nu uit..ai un apartament de 10 etaje? :) :) :) Frumos, mai… cand ziceai ca iesim la un suc?? :rofl:

 9. 5 poza la mine place. 6 poza nu cred ca e facatura.
  va ganditi ca omu’ cu binoclu nu se uita la ACEL avion ci poate la altul care zbura paralel? oricum ptr facatura mu-mi dadea in gand sa pun reflexia cu susu-n jos. remarcati elevatia binoclului si reflexia orizontului, care corespund. lumina corespunde, de asemenea.
  as complimenta pe cel care ar scoate asa o “facatura” (fara sa fi vazut originalul) aproape mai mult decat pe cel ce cu rabdare de cersetor a asteptat sa intre un avion in reflexia lentilei binoclului.

  Cine nu e convins nu are decat sa mearga la urmatorul spectacol aviatic…

  Congrats, George!

 10. as completa, la poza 6, pozitia avionului in raport cu norii este diferita in cele doua lentile, data de unghiurile diferite pentru fiecare lentila, iar decalajul pe orizontala este in sensul corect. Mai uitati-va si la pixelii avionului care sunt distribuiti diferit… nu, nu e facatura for sure…

Leave a Reply