Contre Jour

Sunt impotriva politiei care pandeste dupa colt sa te prinda peste limita vitezei, impotriva micilor mici, impotriva femeilor care conduc accelerand brusc si franand si mai brusc, impotriva manelelor, impotriva intolerantei etnice, impotriva femeilor urate care-mi zambesc provocator, sunt impotriva celor care isi pun in status la messenger titlul melodiilor submediocre pe care le asculta, impotriva ciorapilor albi la pantofi negri, impotriva ginului sec, impotriva ceaiului fierbinte baut singur, impotriva noptilor de vara calde si in mod deosebit impotriva florilor.

Evident sunt si impotriva luminii.

19 thoughts on “Contre Jour”

 1. Multumesc mult tuturor. Bucuria declanserii e amplificata ulterior atunci cand cei ce-ti vad imaginile vibreaza in acelasi mod in care am facut-o eu. Fotografia e ca un fel de floppy, un memory stik, o partitura. Transmite mesaje, in mare parte trairi, bucuri si frustrari.

  @calin – editorii nu cred ca acceseaza internetul, iar eu nu ma duc la cockteiluri si intalniri mondene. Deci in afara de cazul in care salvez vreunul de la inec nu vad alt mod de a contacta pe cineva in masura sa editeze albume.

 2. Dealurile Darlosului, da? Ehh shi io-s impotriva manelelor, dar nu cu invershunare. E mai mult o chestie in genu urei de McDonalds, da o data la 3 luni tot mai iau un pachet de cartofi prajiti…Contrast!

 3. @george – din cate am vazut prin librarii, s-au mai editat albume foto in Romania. poate ai putea sa incerci sa te prezinti cu un portofoliu la vre-una din editurile care au mai tiparit asa ceva … chiar ar merita (zic eu …) iar la un portofoliu ca al tau nu cred ca ar fi o problema …

 4. @Carmen – da. Nu stiu de ce am senzatia ca ne-am intersectat in weekend ;). Frumoasa zona. Oameni extraordinari. De unii din ei deja imi e dor desi nu i-am vazut decat 2 zile.

 5. Yeap! Ca picatura de info, noi ne-am reintalnit in CJ la vizionarea unui bebe smecher. Lumea innebunita de fericire…de data asta urmeaza un curry party. Nashu gateste! :)

 6. george, evident este ca nu poti fi impotriva luminii. evident este ca ii esti aliat si fan :)

 7. “impotriva ginului sec, impotriva ceaiului fierbinte baut singur, impotriva noptilor de var calde si in mod deosebit impotriva florilor”

  nu pot sa spun *g*… dar imi plac astea contre jour, in special ultimele patru.

 8. Penultima e favorita mea, in seria asta poate un pic de prea mult suprarealism si nenatural – dar il incadrez la licenta artistica :).
  Textul e discutabil, e bun dar de la un moment dat sufera de o adiere de snobism si se simte un usor stereotip “de vraja”.

Leave a Reply