Prozac

Care sunt noutatile zilei:

– Nicola (care inca n-am aflat exact cine e) divorteaza de barbat-su. Cica au trei copii (saracii, cum o fi sa ai o mama care sa fie gurista si pe care lumea sa n-o laude, ba dimpotriva), nu se intelegeau (probabil la vreo nota pusa aiurea in cheia sol) si ca ea s-a cuplat cu claparul cu care mai colaborase (ce ironie sa fi clapar si sa te combini cu nicola, semn ca intr-o zi iti vine randu, nu scapi, oricate clape ai da sau ai bate dupa caz).

– Florian Pittis e suparat ca elevii vor fi tunsi. Simpatic. Urmeaza sa se supere Razvan Teodorescu ca elevii au voie sa vina cu ceva par la scola, Daniela Gyorfy ca liceencele trebuie sa vina imbracate, Fizz ca nu e voie sa porti blana in miez de vara (din simplu’ motiv ca oricat de puternic ar fi deodorantul tot va razbate mirosul) si fetele de la Elegance ca acei fara voce vor lua note mai mici la muzica. Traim intr-o lume atat de nedreapta.

– Nightloosers au cantat intr-un sanatoriu de nebuni. Este poate singurul eveniment de la care imi pare rau ca am lipsit.

varful omu, babele si masivul bucegi

18 thoughts on “Prozac”

 1. Bestial! Babele au întinerit. Tinerii s-au maturizat. Soarele a fost îmblânzit. Place prima în mod special, din cauză că iubesc negrul (sau cum ar zice nişte artişti de peste ocean, [i]a pleasant shade of grey[/i]). Felicitări!

 2. gata domnu`… e prea de tot… o sa se supere jmekerii care nu face poze dar vorbeshte la coltzuri si are si blog acu… ca e modern…
  Eu in locul Dvs nu stiu ce as face. Daca v-as arata pozele pe care le faceam eu la virsta Dvs v-ati cracana de ris, sunt proaste si fara nici un har… de aia ma gindesc ce o sa faceti in 20 de ani; dar nu cred ca o sa ramineti aici atita timp, ar fi pacat de talent…
  Deja aveti un stil important si reconoscibil; o fi bine, o fi rau?

 3. Multumesc mult domnule Dinu Lazar. Oare cum o fi sa traiesti din fotografie? Sa ai bani sa-ti mai iei un obiectiv, un filtru, sa mai incerci un aparat pe film, un format mediu, un lensbaby. Oare cum o fi sa te joci si cineva sa-ti dea bani pentru asta? Cum o fi sa ti se dea buget sa calatoresti, sa cunosti oameni si locuri, sa ai trairi si experiente personale pe care sa le transmiti prin intermediul imaginilor?

  Mai luam un prozac si un rohypnol si ne culcam tristi ca realitatea e alta.

 4. Sunt cateva care-mi plac mult de tot. In special aia cu soarele pe un sfert din cadru, si alea cu tabac si siluete.
  Textul e demential, dar de la o vreme am observat ca nu prea are legatura cu pozele.

 5. Am rămas mut când am văzut ultima fotografie. Parcă şi norii s-au vorbit cu tine, să-ţi ia privirea dinspre soare şi să ţi-o îndrume spre umbra unui cuplu misterios…
  Felicitări!

 6. Vad ca ai vreme de hoinareala, dar blogu tot catre Bucuresti trage..in Ardeal lumea ar zice ca esti un fofilau “de clasa”…adica poze de poze + combinatii impersonale…Numa bine:)

 7. george!!!te-ai luat de fizz!!! tocmai cand vroiam sa-ti spun k imi place textul…de fotografii nu mai spun,superbe:(

 8. Geniala serie. Gradiant-urile acelea fac toti banii.
  Ce pot sa spun, pozeaza, posteaza si supara-i in continuare pe fanii lui Fizz. Aia trei care sunt.

 9. >Oare cum o fi sa te joci si cineva sa-ti dea >bani pentru asta? Cum o fi sa ti se dea buget sa >calatoresti, sa cunosti oameni si locuri, sa ai >trairi si experiente personale pe care sa le >transmiti prin intermediul imaginilor?

  Easy like that:

  http://www.molon.de

 10. Frumos… si pozele si descrierile…
  am vazut ca sunt shi poze din Bicaz de unde sunt eu…
  Cuvintele sunt de prisos…

Leave a Reply