Uraganul Katerinka

Iata deci ca s-a ieftinit benzina. Proasta mutare. Acum iar vor fi strazile pline, soferii vor face din nou gauri in astfaltul de buna calitate garantat o luna, iar nu vor mai fi locuri de parcare si ambuteiaje in intersectii. De abia se gasise solutia geniala a acestor probleme prin introducerea taxei pe surub, taxa pe saiba, taxa pe catlaibar, taxa pe şuşplender, taxa pe eructatie, taxa pe volumul de aer racit de instalatile de AC din masini, taxa pe odorizantul agatat la oglinda, taxa pe scobitul in nas la intersectii si taxa pentru scarpinat intere picioare atuci cand chilotii ne jeneaza la volan in pretul benzinii ca s-a si trezit un presedinte de tara sa se ia de producatorii de benzina, pe principiul “sunt om cu tine, esti Petrom cu mine”.

Parca uitasem cum e in Bucuresti la prima ploaie, primul strat de sub 1 cm de zapada si primul inghet. Daca la american diferenta dintre un negru si un cauciuc e ca atunci cand pui lanturile pe cel din urma nu incepe sa cante, tot asa diferenta dintre Bucuresti si New Orleans e ca la noi tziganii nu canta de suparare ci ciordesc iar primarii ajung presedinti.

14 thoughts on “Uraganul Katerinka”

 1. Eu te contrazic!
  Nu ieftinirea benzinei duce la ce se vede mai sus!
  Nesimţirea celui care nu este in stare să stea la locul lui in coloană, fie el şmecher cu girofar… şmecher taximetrist… şmecher cu maşină şmecheră… şmecher care se grăbeşte ( de parcă ceilalţi sînt aşa… la o promenadă) şi nu în ultimul rînd baiatu’ de şmecher!
  Cam cîţi crezi că nu intră in intersecţie atunci cînd au “verde”, dar totuşi văd că nu este loc?
  Şi cam ce şi cam cît crezi că primesc ăia care totuşi (din bun simţ) nu intră?

 2. So that’s why this morning all streets we’re blocked. I blamed it on the rain. I’m driving across town each morning and it usually takes around 40 minutes. Today it took almost 2 hours. All crossroads were blocked and no police to sort things out. Guess they’re afraid a couple rain drops might dissolve them.

 3. Acum si titlul e de milioane…l-am citit si m-a bufnit rasul,da’ ce ras…cobor cursorul,citesc si instantaneu ma dor mushchii burtii de atatea miscari spasmodice,unele peste altele,care nu se mai opresc…din cauza de ce?de tavalit pe jos de?…ghici?…ras.Pauza…sa imi revin.
  Apoi vad foto…si cad,in contemplatie,primele reactii de ciuda,de admiratie…de unde dracu ii vin ideile astea domle?Si poate nu-s in premiera ,dar stie unde si cand sa le aplice.
  Si uite asa,a cazut iar aplaudaca pe spate…dar poate nu stiti ce bine ma simt in pozitia asta.Totul e …sa vina de la George…adeca de la fotografiile,textele,si subtextele lui(aici fac iar cu ochiul)
  Uite asa,sa moara aia care nu cad pe spate

 4. NU PETROM SCUMPESTE BENZINA !!!

  NU VA MAI LASATI PROSTITI IN FATA !!!

  AM LUCRAT 12 ANI LA PETROM SI STIU EXACT CUM STAU TREBURILE.

  PRETUL PE CARE IL IA PETROM – ADICA EXACT CE LE INTRA LOR IN BUZUNAR – ESTE MAXIM 20%

  RESTUL SUNT ACCIZE SI ALTE INTERESE

 5. George, ieshitu din matca face bine. Daca Bucurestiu e cum e, atunci sa vezi ce “mici shi rai” is thailandezii shi cat de complet nebuni is indienii. Deci acolo iti viatza in mana cand puiu picioru-n strada. De astea drumurile de Ro imi priiesc enorm. Apa trece…maine va fi mai bine…frumoasa seria…:)

 6. ei, nu-i chiar asha de rau.. in toronto shi ordonatzi shi tot se mishca in reluare :)

  cat despre aia din new orleans… mai shi ciordesc… mai shi impushca… mai shi lasa oameni bolnavi in urma shi tot asha; tot oameni sunt, adica mai jos decat ii vezi tu… lasa piedestalul, ca nu exista

 7. yeahhh… Mi-a luat-o altul inainte!
  Aaa. si mai corect ar fi “ce inseamna sa fii ascultator de Guerilla… care sa stie ce insemna epistemologic si gnoseologic….” :D

 8. Da. Se pare ca suntem vecini. Dupa perspectiva el sta mai jos. Nu-l cunosc, dar probabil vom face cunostinta la ambuteiajul urmator.

 9. Doamna Ghica! :D (pentru un provincial nu-i rau! :P )

  Lasa ca asa au si emisiunile de stiri cum sa castige un ban muncit! Andreea?

Leave a Reply