Fotograful, femeile si sexul

Ma amuza ca exista o legenda urbana de nezdruncinat care spune ca daca pozezi femei si cu atat mai mult femei goale, semi goale sau semi imbracate (dupa gust) inseamna ca dupa (sau inainte) a fost o partida de sex. Ce nu inteleg cei care emit astfel de ineptii e ca, pe langa faptul ca-si dovedesc o oarecare frustrare si invidie – nejustificata, exista milioane de alte modalitati mult mai simple de a ajunge in patul unei femei decat sa-ti cumperi scule de mii de coco, sa-ti amenajezi studio, sa platesti chirii, dari, impozite si alte cele.

Vroiam sa va povestesc azi de cum a fost la “shooting-ul” pentru City Club dar m-a deturnat o discutie intre fotografi in care unul talentat dar arogant ii ia la p**a pe ceilalti doi doar asa de plictiseala, fara ca cei din urma sa-l fi denigrat in vreun fel pe primul. Asa se intampla in fotografie, un alt fotograf in Romania nu-l vei auzi sa zica de bine de altul (cu cateva exceptii). In fine, pentru cine are rabdare poate parcuge discutia de pe Cafenea, de la mesajul #79101 in sus.

city club

city club

city club

city club

city club

city club

city club

city club

28 thoughts on “Fotograful, femeile si sexul”

 1. Hmmm, unde ziceai că-i clubul ăsta? :)) Felicitări pentru fotografii, aşa să-şi tot facă promovare cluburile de la noi.
  Întrebare: “scenariul” îţi aparţine, adică te-ai ocupat şi de concepţie?

 2. Ei au venit cu brifingul “poze de reclama la un club dangen dar care sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte”. Adica au venit cu fetele si cu accesorile si le-am aranjat la fatza locului cum mi-a placut mie. Din pct. asta de vedere mi-au lasat toata libertatea.

 3. Dadada, tocilari cu rame groase la dioptrii şi săpunierele pregătite să pozeze vreo bucă, ceva, să aibă material de laudă pe hub-ul DC++ al blocului mai târziu :D

  Toate pozele-s faine, se vede spiritul creativ valoros când ai mână liberă la compoziţie şi nu te freacă vreun manager că „fă poza aşa, şi aşa, las’ că ştiu eu mai bine”. Mi-ar fi plăcut o combinaţie între #2 şi #3, cred… Combinaţia dungeon-lounge are o eleganţă subtilă, iar fetele îi adaugă un je-ne-sais-quoi.

  George, acum mi-am amintit să te rog să iei în considerare posibilitatea de a activa în WP-admin » Options » Reading » Syndication Feeds, „For each article, show: full text”… Mi-s abonat la blog-ul tău cu un RSS aggregator; setarea asta mi-ar permite să-ţi citesc noutăţile integral în aggregator, fără să mai intru pe blog cu browser-ul ca să se încarce integral textul şi imaginile.

 4. Io nu cred nimic. La pariu ca ai scris chestiile alea doar ca sa ii calmezi pe sotii gelosi ai modelelor. Mai lipseste sa pui placa aia cu “m-am facut fotograf din pasiune”.

  Poze excelente, poate cu exceptia ultimei, care are un aer prea regizat. Comparativ, de exemplu, cu lantul din poza 4.

 5. al 3 set de poze facut impreuna…completarea noastra devine tot mai evidenta,nu? nu prea imi place cum am iesit in ultima poza…dar compenseaza cu restul..

 6. “Legenda urbana” e doar pentru cei neinitiati deci nu intra in discutie. Tu esti Artist iar fotografiile sunt, cum spun americanii, “breathtaking” (mai ales acelea cu apusul de soare). Salutari!

 7. Titlul nu e bun. “Fotograful” trebuie schimbat cu “Artistul”. Asa e mult mai aproape de ceea ce vedem in imagini. BRAVO din tot sufletul.

  Foarte buna si “modela”. Poate ne-o prezinti si noua, cindva … cumva …

  Bafta, IO

 8. Desigur ca nu isi face nimeni studio pentru a ajunge la femei. Da’ daca tot il ai? :)))
  Acum serios – Sunt foarte placut impresionat si cu siguranta am sa iti cer colaborarea in viitor.
  Tine-o tot asa!

Leave a Reply