Soarele, aerul si fraierul

– Buna ziua, ce e cu dvs. pe ponton?
– Si noi pe aici. Sa fotografiem rasaritul.
– De la ce revista sunteti?
– De la nici una.
– Nu ma duceti pe mine de nas. Ce vreti sa filmati?
– Nu filmam, fotografiem. Rasaritul.
– Pai nu merge asa, asta e propietate privata.
– Pai nu pescuim, nu rupem iarba, nu vrem sa campam.
– Nu conteaza. Noi suntem particulari. Aici totul costa!
– Si rasaritul?
– Tot.

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

Tancabesti

28 thoughts on “Soarele, aerul si fraierul”

 1. Ce pot sa ma zic…daca si rasaritul costa…romanu’ nostru scoate bani si din piatra…
  Fotografiile ca de obicei superbe. Daca ar fi sa aleg una, ca preferata, aceasta ar fi a-VI-a.
  Cum de iti ies culorile asa de frumos saturate?

 2. …din cate am auzit eu,lumea era foarte incantata de felul in care faci tu portretele…gresala…peisajele tale sunt de exceptie… sa mai spun felicitari?
  2 si 6 imi plac foarte mult

 3. Nu ca vreau sa zic, dar unele au orizontul inclinat, si e pacat. In rest, culori superbe, compozitie faina, mai ca-mi vine sa te intreb de ce n-ai fotografiat si restul personajelor din vis ;) .

 4. Dom`le, care e treaba… textul, mortal.
  Pozele, discutabile.
  Pai culori care nu se poate, orizont fara bula de control, degradeuri care nu este, parca aud corul frustatilor: manieristule; nu merge asa.
  Faceti si Dvs poze asa, normale, sa se regaseasca poporul, sa poata orice cumparator de aparat sa se regaseasca, sa puna pe functia de peisaj si sa procedeze la a va intrece cu succes.
  Pai asa, mine poimiine toata lumea o sa sara oribilata de cum devine cazul, va exprimati cu imagini sentimentele si ati uitat de unde ati plecat, ati uitat de locul caldut in care multi nu vor ajunge nici acolo cu exprimarea in imagini – ca fotografia cere munca si asta e gretos, cere lectura si asta e ultra nasol, cere timp si asta e imposibil cind sunt atitea de trait.
  Asa ca puneti pe blog de acu maxim o poza mai reusita si restul chestii in care poporul si arti_sta sa se regaseasca, puneti imagini criticabile nu bune, ca sa pareti si Dvs ca altii, un trecator prin domeniu, nu un alpinist singuratec de performanta.
  Altfel e bine, sunteti pe o poteca grozava…

 5. Mi-as atarna un poster mare cu oricare din fotografii pe perete, parca-s dintr-un vis. Compozitia, reflectiile cerului in apa, culorile si ceata mistice..deosebite.
  Fotografiatul in Ro: Am observat si eu, de ex. am fotografiat shipyard-ul in Constanta si a trimis un politist niste dulai dupa noi sa ne tina pe loc pt. ca sa fim interoghati ce cautam pe shipyard si ce anume fotografiam.

 6. Propun sa facem o lista cu locurile unde gasim rasarit, respectiv apus dupa preferinte, mai ieftin. Cine se baga? -:)

 7. Multumesc mult inca o data tuturor.

  O mica precizare: dialogul e autentic. N-am facut decat sa-l reproduc.

 8. Domne, oamenii vor sa stie cat ai platit.
  Si daca crezi ca asta e ceva, de mine s-au luat gardienii ca de ce pozez copii in locul de joaca din Parcu Circului. Ca ce-s io, pedofil, ca delea, ca delelalte.
  Imaginile sunt, ca sa citez un mare maestru, “peste medie”.
  Numai bine.

 9. Pentru Dl. Dinu Lazar:

  Varianta scurta:

  Varianta lunga: am remarcat faptul ca unele poze au orizontul inclinat, asta a fost singurul repros, nu am criticat culorile, degrade-urile sau altceva, dupa cum comentati Dvs. Poate daca inclinarea era mai mare ma gandeam la “viziunea artistului”, dar altfel mi s-a parut doar o scapare, pe care am semnalat-o.

  Sanatate!

 10. Cata liniste… Cata descatusare de culori celeste… O adevarata balada in imagini. Nu spun mai mult despre autor, caci pe piatra de pe care a vorbit dl. Lazar, eu nu indraznesc decat sa imi pun palma sfios… Ce pacat, George, ca ai inceput prin a ne spune ce nu se vede in cadru: Fraierul… Preferam sa aflu la final…

 11. Felicitari!
  Retusarea este foarte reusita!
  Poti sa postezi una dintre poze inainte de a fi retusata (just curious about it)?

 12. Sunt frumoase pozele tale dar…cam intunecate.Ca un sfat incearca sa dai putina viata si culoare dar nu prea multa ca strici tot dupa acea.

Leave a Reply