Lucruri inutile

Pentru ca in ultimul timp devine din ce in ce mai evidenta inutilitatea unor demersuri pseudo jurnalistice de genul acestui blog ma gandeam serios ca sunt in urma cu cateva lucruri pe care de-a lungul timpului mi-am dorit sa le creez.

Initial mi-am dorit aer lichid. Sa-l poti tine sticluta si cand e nevoie sa dai cu el prin casa sa se aeriseasca. Am aflat cu dezamagire ca exista. La temperaturi f. scazute aerul se lichefiaza.

Impreuna cu un bun prieten visam sa producem pliculete de apa instant. Comod, practic, mic, usor, pliculetul de apa instant poate fi de mare ajutor in momente de seceta. Tot ce trebuie sa faci e sa adaugi apa dupa gust.

O alt idee ar fi fost derulatorul de CD-uri sau aparatul de zgariat ochelari care ar fi putut fi foloist cu succes si la zgariat filtre si obiective.

Nu mai departe de azi ma gandeam ca o afacere de striptease in care tipa vine complet dezbracata si se imbraca pe muzica ar putea fi una de un real succes.

Lacul Snagov
snagov

snagov

snagov

snagov

snagov

snagov

snagov

snagov

14 thoughts on “Lucruri inutile”

 1. Deh, ce sa mai zic. Am trecut pe aici, ti-am vazut fotografiile si mi-am facut sange rau ca de fiecare data. :)
  Reusite toate, da’ mie imi plac mai ales prima, a patra si ultima. ;)

 2. Nu s-ar numi „strip-tease” ci „dress-tease”. Cam asemănător cu ceea ce faci tu, din punct de vedere artistic. Surprinzi cu obiectivul o imagine goală-goluţă, aşa cum a dat-o Mama Natură, şi-o îmbraci cu culori alese, highlights şi alte şmecherii în Photoshop ca să o faci să arate sexy şi incitantă. Şi ne adunăm aici o trupă de gură cască să ne minunăm ca la o prezentare de modă, cu aceeaşi întrebare urmărindu-ne: „How the hell did he do it?”

 3. Pentru ca in ultimul timp devine din ce in ce mai evidenta inutilitatea unor demersuri pseudo jurnalistice de genul acestui blog …

  ? cred ca sunt multi din cei care stau si privesc blog-ul in asteptarea deschiderii unei cai de comunicatie… dialogul este bun.

 4. …4,5 si 7 sunt fotografii care merita o expozitie…alaturi de multe altele… din alte seturi de-ale tale…hmmm..e nevoie sa mai spun banalele “felicitari”?

 5. Vine dezbracata, se imbraca si la sfarsit toti barbatii sunt in delir pentru ca are pe tricou o poza imprimata cu o femeie dezbracata.
  Dar mai bine vorbim despre fotografii. Care sunt foarte frumoase, dar parca doua seamana prea mult.

 6. “..inutilitatea unor demersuri pseudo jurnalistice de genul acestui blog..”

  Nu uita de unde ai plecat, [si de ce]
  ca n-ai sa stii unde vrei sa ajungi.

  un gand de sorecar

 7. * Un blog nu este inutil. Un demers jurnalistic nu este inutil. Daca au ceva de spus, daca ai ceva de aratat, merita sa o faci!
  * Vorba cuiva, mai sus, imi fac singe rau…
  * Apropo de afacerea cu striptease-ul… Ideea e originala doar daca le-ai dat-o tu celor care au facut reclama ;)

 8. ideea cu striptease e buna. Adica excelenta.

  Sunt sigura ca multi admira unele forme feminine dar la cat trag alea de timp cu striptease ul lor adorm si nu mai au rabdare… nici nu stiu daca merita… Asa ar sta treji pana nu s-ar mai vedea nimic interesant :P

Leave a Reply