17 thoughts on “Noiembrie”

 1. de mult asteptam o noua serie foto.. acum inteleg de ce s-a lasat greu asteptata.. cu totii asteptam primavara si o viata mai buna.

 2. …şi chiar şi când eşti obosit nouă tot ne prieşte. Nu în fiecare zi ne trebuie o comedie a culorilor ce dansează prin întreg pastelul; şi imaginea sumbră (venită şi dinăuntrul tău) a dat atmosfera pe care o tot jinduiam de când dispărusei. Bine ai revenit!

 3. Prima din seria cu minastirea este cea mai buna. Este cea mai apropiata de realitate. As zice ca este echilibrata. Ultima reprezinta un subiect interesant in alt context decit cel actual. Este spectaculoasa asocierea facuta… dar numai prin aspectul ei nu si prin inteles. Thanks for sharing. Regards, Nic

 4. foarte frumoasa poza numarul 2. pacat ca este asa de mica. pacat ca exista paranoia asta cu furtul. pacat ca se si fura. pacat ca esti si trist.

  un amic.
  (pe care l-ai injurat pe softpedia)

 5. Se pare ca pana la urma ati reusit sa prindeti ceve, ceva. :D
  Faine cadrele postate. Dar nu prea inteleg unde a disparut ceatza care peste drum, stii tu unde, era cam deranjanta.

 6. Gabriel Radic mi-a facut o bucurie ca am gasit un link catre blog-ul tau. Lui ii pare rau ca pozele sunt in format mic dar eu ma bucur pentru ca n-am conexiune buna si asa pot sa le vad pe toate.
  Imi plac foarte mult! Felicitari! Sunt exact asa cum visez eu sa fac… :))

 7. pai cum trist? de fapt se vede, ce mai intreb…poate te mai inveselim noi…fu aseara sarbatoare de sarbatoare in Thai, cu jazz, cu candele, cu papica buna…multime de multime, tot thailandezu cu catel, cu purcel shi motocycleta din dotare :)..
  povestea scrisa pe scurt shi poze by AKe (ca mai intrebat!) le gasesti la http://www.6bash.blogspot.com
  Numa bine.

Leave a Reply