Antena 1

Din toata deplasarea asta cel mai mult m-a amuzat publicul care radea si aplauda. O mana de vreo 10 oameni care faceau atmosfera. Ii compatimesc. Lucruri la care altii ar fi zambit abia sesizabil in coltul gurii ii determinau pe acestia sa mimeze un ras ce pe alocuri capata conotatii penibile. Cand esti la televizor parca mai merge, dar cand stai alaturi de ei iti vine sa le recomanzi un psihiatru.

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

antena 1 - canalul de stiri

14 thoughts on “Antena 1”

 1. chiar ma intrebam daca ai participat si tu la, de acum celebra sesiune foto Antena 1.
  am vaga impresie ca-mi sunt antipatice personajele si e foarte posibil ca de aceea sa nu-mi placa nici pozele. exceptie face ultima la care imi place incadrarea, “dof”-ul mic si ca e pe alb negru.
  bafta in continuare.

 2. mie nu-mi place roxana de nici o culoare :)
  cei care stau si fac pe publicul iau si ei o paine vad o vedeta, etc. cineva trebuie s-o faca si pe asta

 3. frumoase poze! dar parerea mea e ca Roxana e in plus acolo..avand in vedere ca exista Eva, care este mult mai draguta si are mai multe calitati.. Este si Roxana draguta..dar e eclipsata.

 4. Mi se pare amuzant pentru ca el mai mult a ridicularizat personajele de pe acolo si arata o realitatea cruda si stupida a televiziunii romane, iar voi ne spuneti cat de frumoasa e roxana si eva. TARE

 5. Am citi despre antena 1, tot pe internet, ca fura imagini de la televiziunile din povincie si nu divulga sursa! O fii adevarat? Exemplu, cu o rasturnare spectaculoasa la Raliul Muscelului, surprinsa de operatorul muscel tv din Campulung. Stie cineva ceva? (Am citit pe un site)

 6. Am auzit ca Antena 1 fura imagini de la televiziunile din provincie si nu divulga sursa. Este adevarat? E o rosina, atunci, daca e asa… Exemplu (l-am citi tot pe net) o rostogolire spectaculoasa surpinsa de muscel tv din Campulung si prezentata de a1 fara sa scrie sursa… Hei, Huidu, Gainusa… spuneti-le… “Rusinica”!

Leave a Reply