Blogfest 2006

Dragos, de la Una pe zi cu Novac, s-a gandit ca ar fi interesant sa vada cam care e situatia in blogosfera romaneasca. TTL a fost nominalizat la 3 categorii obtinand primul loc la categoria Cel mai “care iti da de gandit” blog si locul 3 atat la categoria Cel mai bine scris blog (the wow factor) cat si la Cel mai cu personalitate blog (the cool factor). Multumesc in primul rand tututor celor care mai trec din cand in cand pe aici si care probabil m-au votat. Clasamentul final il gasiti aici.

Vineri seara, petrecere mare in club Tralala. Lume pestrita, oameni ale caror blog-uri le citesc, persoane pe care le admir. Filmul cu decernarea premilor il gasiti aici. Alte cateva impresii si fotografii (pe langa cele de mai jos) puteti gasi pe blog-ul lui Novac.

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

blogfest

13 thoughts on “Blogfest 2006”

 1. interesant clubul, fara fite, lume cool. excelenta locatie pt shut uri. felicitari pt premii si fotografii.

 2. Visez la momentul imposibil cind la Cotroceni o sa se dea medalii si ordine nu numai tuturor idiotilor ci si celor care fac mai mult pentru Ro decit armate intregi de lefegii impotenti…
  Eu sper…
  oricum muuulte felicitari!

 3. Fotograful e ca soldatul. Pleaca pe front de frica, din mandrie sau din dorinta de a materializa idealuri. Unii mor in lupta, altii se intorc schiloditi si putini sunt medaliati.

  Nici o arma din lumea asta nu e mai puternica ca aparatul de fotografiat.

  Multumesc mult pentru ganduri. Si pentru tot in general.

 4. zici tu că “Nici o arma din lumea asta nu e mai puternica ca aparatul de fotografiat.”

  eu zic că este. şi anume mintea, ochiul şi talentul din spatele aparatului de fotografiat. şi ar mai fi câteva…

  felicitări!

 5. Felicitari George. Sper sa nu te superi ca o spun dar astept si altfel de poze decat cele cu peisaje prelucrate in PhotoShop.

  Cred ca daca ai trece peste faza de filtre ai putea creste si mai mult. Ma bag si eu ca musca in lapte e doar my 2 cents.

  Iti apreciez mult pozele facute dar cred ca ar trebui sa te rupi un pic de stilul asta sa incerci lucruri noi.

  Deja am remuscari ca am scris asta dar imi iau inima in dinti.

 6. congrats si la mai mare. te-am felicitat mai devreme, dar nu ezit in a mai face-o inca odata. nu iti pot ura decat sa nu uiti de unde ai plecat cand erai “mic” si de aia “mici”.

 7. Felicitari mane!!

  Am si io o nedumerire… De cand tot citesc pe aici pe la mesaje, tot vad ca lumea iti “ureaza” sa nu uiti de unde ai plecat.

  Care o fi ratiunea din spatele acestei urari ? Mai ales ca pozele tale au o patina de fantezie (ai niste seturi mai “ancorate in realitate”, dar in general mie imi par fantezii) care ma face sa ma gandesc ca tocmai asta e scopul.. sa uiti..

  Eu daca ar fi sa-ti fac o “urare” ar fi sa uiti ;).

  Intreb si io pe forum ca poate raspunde vreun autor de urare si ma lamureste.

 8. As fi dorit sa pot contribui intr-un mod eficient, substabtial si profund…din pacate am ramas fara cuvinte. Doar atit: blogurile sau “the blogs”mi-a placut mult.

  Aristotel(si iti promit ca individul e cam strict si cam ciufulit pina dincolo de filozofie) ti-ar spune el insusi ca ai atins eudemonia…de data asta agreez cu el.

  Manuela

 9. felicitari george !

  si fa poze asa cum simti tu ca trebuie. continua sa cauti, sa explorezi, sa experimentezi, lupta sa exprimi ce simti si cum simti. continua,

Leave a Reply