Who the fuck is Alice?

Franta, episodul 10
02.05.2006, Franta

E ultima mea zi in “alte tari de soare pline”. Greu de tras o concluzie. Initial am vrut sa scriu desprea aceasta ultima zi acasa, dar am zis ca nu va avea aceasi incarcatura afectiva si voi fi mai putin sincer. Este pentru a doua oara cand vin in Franta si de fiecare data despartirile au fost grele pentru ca si perioadele petrecute aici au fost idilice. Am sa inchid aici capitolul “Chambery” (localitatea undea am petrecut mai mult de 2 saptamani) si am sa-i las in urma cu regret pe toti francezii pe care i-am cunoscut: Georges, Jean, Marie-Terese, parintele Bernard, Georges l’abbe, Laurance, batranelul acela simpatic cu care m-am inteles doar prin semne si care a tinut neaparat sa-mi arate cea mai mica strada din orasul lui, vanzatoarei de la brutarie ce-mi oferea de fiecare data cele mai mari paini cu ciocolata si nu in ultimul rand, mamei, fara de care toata aceasta aventura nu ar fi fost posibila.

Pentru a nu fi nevoit sa ma despart cu si mai multa parere de rau de locurile pe care probabil cu greu am reusit sa le surprind in cateva din fotografii am lasat aparatul fara pic de baterie, l-am strans si l-am asezat in geanta mea veche si rupta langa usa.

Maine e o noua zi si o noua tara, chiar daca cea veche.

13 thoughts on “Who the fuck is Alice?”

  1. Credeam că ai uitat cum să te mai joci, dar iaca imaginile astea mă contrazic; simţeam nevoia să mai văd şi declanşări aproape întâmplătoare, făcute doar din bucuria de a păstra un momenţel de pe ceas.

    P.S.: şi dacă veni vorba de declanşări, se pare că mai e unul ce ar vrea (măcar) patru butoane pentru asta, în fiecare colţ al aparatului. :D

  2. Lucian mi-a luat-o inainte. :)
    O serie proaspata, sa ne scoata putin din amorteala. Prima si ultima imi plac.

  3. astept cu infrigurara urmatoarea serie care se pare ca va fi cu tine la tzatza goala sau sub dush. daca simti ca nu te descurci poate te ajuta colegele de forum cu idei si experientzele lor.
    pupz

Leave a Reply