Sinceritate

Intru aproape ritualic in fiecare seara in magazinul de la parterul blocului meu in dependenta mea de inca o sticla de Mountain Dew. Vanzatoarea ma stie, imi zambeste si fara sa-i spun nimic vine din spate cu o sticla de 2 litri. Ma gandesc cu groaza la ziua cand va trebui sa-i cer altceva rupand astfel reflexul pavlovian ce ne leaga.

Intr-una dintre seri in fata mea 2 pustoaice nu mai mari de 12 ani, fetele carora nici macar nurii nu le-au mijit si pentru care ai fi catalogat patologic daca le-ai zambii la cat de copile sunt isi asteapta si ele randul. Cea mai indrazneata dintre ele intinde banii si rosteste tare:
– Vreau si eu 10 oua!
Cealalta viitoare femeie fatala probabil se intoarcea catre cea dintai si ii spune la fel de tare:
– Vai draga, ce sincera esti!13 thoughts on “Sinceritate”

  1. Faina foto a Deliei (Bebelusha)… sper sa nu ma insel…

    Fara a o fi dezbracat-o in prelabil (pt foto), a iesit o imagine (No 1), foarte sexy.

    Bravos, stimabile!

  2. Sunt un vizitator recent ale galeriilor dvs si…jos palaria. As dori daca sunteti amabil, sa-mi dezvaluiti procedeul de iluminare al ac. fotografii.

  3. Am sa va dezamagesc si am sa va marturisesc ca n-am folosit nici o lumina speciala. Este lumina ambianta dintr-o expozitie de motociclete.

  4. Cu referire la ultima fotogarfie, nu ati folosit nici un blitz? Lumina ambientala se vede ca era suficient de slaba incat sa necesite un timp de expunere mai lung si atunci ar fi fost imposibil ca linia fetei sa fie atat de clara.

  5. Daca in ultima imagine ar fi fost folosit vreun blitz acesta singur nu ar fi fost pus pe aparat (pentru ca ar fi luminat fata fetei). Singura varianta ar fi fost un blitz pus undeva deasupra si cumva in fata fetei astfel incat modelul sa fie intre mine si sursa de lumina pentru a obtine iluminarea de contur. Dar in aglomeratia unui expozitii auto nu numai ca nu ai loc de pus lumini si de facut setupuri dar sunt situatii cand nici macar nu e spatiu de pozat. Tot ce-am facut a fost sa caut (si sa pandesc) un moment cand lumina cadea pe fata fetei asa cum vroiam eu.

  6. multumesc pt informatii. In sperantza ca nu sunt stresant, voi mai pune intrebari pe la unele imagini ale caror realizare ma depaseste. Inca ceva: ce aparatura folositi? body, obiective, filtre…

Leave a Reply