loto

Joc foarte rar la loto si numai atunci cand s-a adunat un premiu mare. De fiecare data constat cat de departe sunt de noroc. Joc in general numere aleatoare convins fiind ca am sanse mai mari asa decat sa utilizez aceleasi 6 numere ani de zile. Maximul obtinut a fost un singur numar per varianta. Si am descoperit ca de fapt nu platesc un bilet pentru marele premiu ci cumpar toate fanteziile si toate planurile pe care mi le fac pana in momentul cand aflu ca de fapt n-am castigat nimic. Delirul incepe cu achizitionarea lucrurilor mici ce aduc fericirea si se termina apoteotic cu investirea rationala a milionelor de euro inexistente trecand prin episodul de generozitatea cand 5 sau 10 mii de euro date fiecarui prieten sau ruda nici nu se simt in buget.

Si de fiecare data ma consolez gandindu-ma ca pentru a nimeri 6 numere am aceleasi sanse cu a infige un ac intr-un cearsaf intr-un ochi anume format din 2 fire orizontale si 2 verticale.

14 thoughts on “loto”

 1. salut George
  ca de obicei apreciez si textul si diaporama si muzica dar de data asta nu prea vad legatura intre el – daca ti-ai propus sa fie o legatura.

  cred ca esti prea pro fund pentru mine ;)

  posteaza si tu mai des pe aici ca te-ai cam lenevit

 2. Ai descris perfect situatia. Cred ca suntem cu miile de jucam doar la premii mari, calcum cu mare grija ce facem cu potentiala avere si dam si la toate neamurile si prietenii suficient cat sa-i scoatem din datorii. Dar eu am aflat de la un mare expert, om cu experienta indelungata in loto, de ce nu castig: pentru ca nu joc. Am uitat sa-l intreb: el daca joaca constant, de ce nu castiga ?! Sigur avea o explicatie :) Noi sa fim sanatosi !

 3. @sogo – in foarte putine din cazuri textele de pe TTL au vreo legatura cu imaginile.

  @radu – convingerea mea e ca atunci cand iti doresti mai putin se va intampla. daca castigul ar fi o nenorocire, sigur te-ar lovi si daca n-ai juca :).

 4. :) George este anti-Secretul (pentru cei care nu au văzut filmul, nu vă uitaţi).

  Început de an şcolar în curând. Un rând din google reader se schimbă, George a postat… Ignatul!

  Nu zic faine imagini, oricum te laudă toţi. Ţie să îţi placă!

 5. stai calm…mie la astea aleatorii imi ies in mod constant 3 numere. (castig cica 4,5 RON, nu am revendicat niciodata si cred ca D-zeu face misto de mine ca mi-am dorit mult sa castig in tinerete – deci na…ia castig…ce ai specificat cat?)
  Bine eu cand pun mana pe o cola e invariabil o cola de 0,5 castigata, chit ca nu e promotie.
  E mult mai frustrant. Da’ cica ai noroc in dragoste

  PS: m-a surprins RSS de azi ;)

 6. Asta-i că dădu frigul, nu? Domnul înviat.
  Cum stă lumea și rânjește și se țucă în jurul amărâtului de animal!
  Sunt mândră că sunt oamă! Și ne mai facem.
  Place în schimb ritmul solistului de muzică pac, pac, pitpalac.
  Pozele sunt în schimb demențiale, mai ales cele de noapte :D
  Sunt cam fleșcâite acum, că altfel precis făceam infract la dat ochii cu post de George Nicolae. Ți-am uitat până și numele :))))))

  Păi cam atât am avut de spus.
  Ne mai auzim la anul. În vară. Cu ignatul următor =)))))

 7. Ca orice chesti ce presupune creativitate ai nevoie de muza. Cateodata lipseste, pleaca cu alti fotografi sau pur si simplu nu te mai cunoaste. Dar invariabil se intoarce iar totul e sa ai rabdare sa o astepti.

  Muzica e asigurata de frumoasa formatie de nunti si inmormantari “Mambo Siria”. :)

 8. Superbe pozele, ca de obicei inspirat surprinse. Si loteria, da, milioane de oameni cumpara de fapt un generator de vise, frumoase dar desarte – nu e ca si cum te-ai droga?

 9. Aproape uitasem de blogul asta…. Noroc cu un post din alt loc.
  Va trebui sa-mi actualizez feeder-ul.
  Ar fi pacat sa uit de tot, si sa pierd ocazia de a vedea fotografii!
  Nu de alta dar poze sint peste tot, mai putine fotografii…

Leave a Reply